Uutisia syyskuussa 2015

Ja näin se kesä taas vierähti ohi melkein huomaamatta. Ensin odoteltiin sen tuloa ja sitten muutamassa viikossa se olikin jo ohi.

Jenni on kisannut todella ahkerasti koko kesän, ja onneksi päivittänyt omia sivujaan joten kisakuulumisia on voinut videoiden kera lukea sieltä. Kausi on ollut huippu hyvä niinpä Jenni johtaa tällä hetkellä junioreiden este rankingia ja voitti mm. suomenhevosten ja junioreiden aluemestaruus kultaa.

Tällä hetkellä meillä on käynnissä kova rakennus urakka kun vanha ladon puoli purettiin heinäkuussa ja uuden tallin rakennus aloitettiin saman tien. Nyt on seinä elementit pystyssä ja osittain kattokin jo päällä. Ikkunoita asennetaan parhaillaan ja loput kattotuolit saapuvat tällä viikolla. Galleriasta voit seurata rakennustöiden etenemistä kansiosta tallityömaa.

Aiemmin keväällä ns. uuteen talliin tehtiin vanhan leirikämpän tilalle satula- ja kuivaushuone sekä yksi karsina lisää.

Leiritalo oli alkukesän leiriläisten käytössä ja sen jälkeen siellä asusti viikko vuokralaisia. Tällä hetkellä siellä on pidempi aikaiset vuokralaiset.

Veikko majaili taas kesän Häijäällä oriasemalla ja saikin peräti 17 tammaa.
Laatuarvostelun paras 4-vuotias oli Veikon jälkeläinen Ypäjä Iskelmä!!! Myös 3- ja 5-vuotiaissa Veikon jälkeläisiä ylsi sijoittuneiden joukkoon.

Senni pyöräytti keväällä 7yllätys pennua. Isä koira on Pessisen Anun saluki. Yksi pennuista Saimi neiti jäi meille muut myytiin. Saimi käväisi jo match show:ssa Leiposen Maijun kanssa ja oli käyttäytynyt erittäin hyvin.

Kesän mittaan hevosetkin ovat vähän vaihtuneet.
Velho ja Sepi laukkasivat vihreimmille laitumille. Velho keväällä ja Sepi elokuussa.

Maijun vanha kisakumppani Charlemasgne eli Väinö on asustellut tilapäisesti meillä kotitallilla olevan karsina remontin vuoksi. Vanha herra on edelleen yhtä vekkuli kuin nuorempanakin.

Gemblu muutti uuteen kotiin, tosin ei kauas vaan Virtain Perinnekylään kun Kentan Suvi osti sen tytöilleen. Winski muutti takaisin Seinäjoelle omistajalleen.

Marin Laina muutti uuteen kotiin Ähtäriin, Teijan Alisa ja Amelie taas lähtivät astutusreissun jälkeen kotiin Äijännevalle ja ovat molemmat tiineitä. Pedro muutti Turkuun Hannan saadessa opiskelupaikka sieltä.

Liadhann Praline eli Rauno palasi vuosien jälkeen meille kun Rantalan perhe muutti Virroille. Heinin Alvar saapui myös takaisin Heinin saatua opiskelut päätökseen.

Maijun EM kisareissu peruuntui Vinsenten sairastuttua joten Maiju ehti lomailla viikon Suomessa samalla Jenniä valmentaen. Liisa vieraili vastavuoroisesti Maijun luona Sveitsissä. Yhdessä he kävivät mm. Venetsiassa ja Saint Moritzissa.

Jennin 18v. Synttärit lähestyy. Vaari osti jo synttärilahjaksi Jennille auton ja ajoharjoittelut Raimon kanssa pitäisi aloittaa pikapuoliin. Teoriat autokoulussa alkaa lokakuussa.