Uutisia helmikuussa 2018

UUTISIA HELMIKUUSSA 2018

Kunnon talvi pakkasen ja lumen kera saapui vihdoin tammikuussa! Siitä olemme nyt nauttineet ratsastaen hangessa ja hurjastellen vähän hiihtoratsastustakin.

Jenni saapui kotiin kemiöstä tammikuun lopussa ja samalla talliin muutti Jennin uusi 7v. Tamma Chamint eli Minttu. Myös Eki palasi kotiin marraskuussa. Nyt odotellaan kisakauden alkua innokkaasti treenaten.

Porukassamme on nyt tammi-helmikuun ajan Ypäjällä opiskeleva työssäoppija Noora. Noora on ahkera ja taitava ratsastaja joka onkin liikuttanut monia yksäreitä sairastumisen ym. esteiden sattuessa.

Arttu aloitti työt perjantaisin Teivon klinikan kengittäjänä.

Aurora varsa vierotettiin ja se sai kaverikseen saman ikäisen Ponuveikon jälkeläisen Cookos tamman. Tytöt ovatkin oikein mainiot kaverukset.

Assi muutti väliaikaisesti Mäkioppaan Virpille lehtimäelle kun meillä on talli täpösen täynnä Daltreyn eli karen palattua ”talvilomalta” Jennille ratsastukseen.

Viivi sai uuden omistajan kun Antilan Eeva osti sen joulukuussa.

Jennin Anniina serkku sai oman ylläpito ponin Juniperuksen joka muutti talliimme joulukuussa.

Kesän leirit ovat nyt varattavissa. Sennujen viikonloppuleirejä voi myös kysellä tarkemmin Katilta. Maalis- Touko ja kesäkuussa on ainakin tarkoitus järjestää sennuleiri.

Heppakerho on taas alkamassa ja virtain ratsastajat järjestää eläinlääkäri Meeri Rantasen haavanhoito luennon 14.3. Myös kisoja on suunnitteilla joka kuukausi ensimmäiset jo 11.2. Tarkempaa tietoa näistä löydät Virtain Ratsastajien kotisivuilat facebookista.