Uutisia elokuussa 2018

Ratsastuskoulun hepat ovat aikalailla vaihtuneet. Santtu, Pike, Taco ja Jaska on myyty. Uusia tuntiheppoja ovat sh ruuna Passite eli Pate ja pv ruuna Irquin eli Iiro. Lisäksi on uusi sh tamma Aino-Kaisa joka tosin vasta harjoittelee ratsun elämää.

Jennillä on uusia ratsutettavia hevosia Fragare eli Raksu ja Elisee. Tobima saapui kilpailtavaksi samoin Lempäälän Ratsastuskeskuksen Caracole.

Talliin on saapunut uusi yksityinen poni Emma Havangalle ja toinenkin uusi yksäriponi on tulossa syyskuussa.

Viivi on ollut laitumellla Härköskylässä ja vanha Charlemagne eli Väinö taas laidunsi kuukauden meillä.

Veikko on jälleen viettänyt kesän Häijään oriasemalla. Samoin Assi joka ei meinaa tiinehtyä.

Kesän ohjelmassa on ollut kesäleirit, pikkujunnujen päiväleiri, alkeis päiväleiri, kaksi vuokrausleiriä ja koulukurssi sekä useita koulu ja estekisoja.

Syksyllä viikonloppuleirejä on syys- ja marraskuussa. Varaa omasi!!!

Ruotsalainen Ted Nätterqvist kävi valmentamassa huhti- ja heinäkuussa ja tulee jälleen syyskuun alussa.

Myös Maiju on ennättänyt pari kertaa Suomeen kesän aikana ja valmentanut myös täällä kotitallillaan.

Jenni pääsi Ypäjälle ratsastuksen ohjaaja monimuotokoulutukseen ja aloittaa opiskelut elokuun lopussa.

Jenni on myös kisannut ahkerasti koko kesän sijoittuen joka kilpailuissa vähintään kerran palkintosijoille. Korpilahdella Tobima voitti molempina päivinä pääluokan ja Minttu sijoittui toiseksi kaksi päiväisessä Päijänne jumping days cupissa. Kare taasen sijoittui Power park horse show:n ride&drive luokassa ja Jenni pääsi mukaan jännittävään karting kisaan sijoittuen siinä 6.

Yksäreistä Zoni ja Rolex ovat kierrelleet koulukisoja sijoittuen. Teea, Ragna ja Juniperus ovat käyneet sen sijaan estekisoissa. Myös ratsastuskoulun hepat Ami, Late, Roope ja Riia ovat kilpailleet oppilaiden kanssa kaksi kertaa Ähtärissä.