Uutisia lokakuussa 2017

Uutisia lokakuussa 2017

 

Talvi tekee vääjäämättä tuloaan. Kati ja Julia ovat ahertaneet laittaen aitoja ym. talvikuntoon.

Maneesiin asennettiin uudet led valaisimet ja pohjaa oikaistiin ja kunnostettiin.

Hevoset ovat jälleen vähän vaihtuneet kun Teresan Taika muutti Alavudelle, Jennin Eki kemiöön ja Evita uudelle omistajalleen Jyväskylään. Talliin on muuttanut Haapamäen Heidin Burg´s Suprise eli Puppe ja Veikko palasi kesätöistä Häijäältä takaisin kotiin. Tuntiheppa katraamme on lisääntynyt poniruuna Filoulla ja Piian Normannilla joka on liisattuna tuntikäyttöön. Ragna taasen toimii Julian opetusmestarina.

Aurora varsa on kasvanut kovaa kyytiä ja alkaa pian olla vieroitus ikäinen. Assi ei valitettavasti ole nyt tiine. Joten jos joku tarvitsee seurahevosta talveksi meillä olisi sellainen lainata.

Viivi on edistynyt oikein mukavasti ja startannut mallikkaasti ekoja kisojaan.

Tallin kahvihuone on valmistunut ja siitä tuli oikein viihtyisä. Pieni toimiva jääkaappi tosin on vielä etsinnässä.

Jenni asustaa edelleen Kemiössä ja ratsuttaa sekä kilpailuttaa siellä nuoria hevosia. Tällä hetkellä hakusessa olisi kisahevonen Jennille ensi kaudeksi. Eli jos tarvitset hevosellesi hyvän kuskin tulevalle kaudelle ota yhteyttä.

Touhua on riittänyt koko syksyn yllinkyllin. Virtain ratsastajat on järjestänyt ahkerasti kisoja johon oppilaat ovat päässeet osallistumaan. Heppakerho on pyörinyt tallilla joka toinen sunnuntai. Lokakuun ajan tiistaisin on ollut ala-asteen liikkuva koulu kerho tallilla jossa on ollut 20 innokasta heppailijaa. Maanantaisin on sosiaalipedagookista hevostoimintaa iltapäivisin. Tunnit pyörivät ti-la ja Katin valmennukset ma. Joulunaikaan on tarkoitus järjestää hoitokursseja ja vuokrauksia.

Tervetuloa mukaan!  

Hiihtolomalla on tarkoitus järjestää leiri junnuille. Sennujen viikonloppuleirejä on tarjolla koko vuoden ja ensi kesän kesäleirejä suunnitellaan parhaillaan.